Kundcase: Stayhard

Kundprofil: Stayhard

Stayhard har valt ut Kampanjjakt som en av få exklusiva förmedlare av deras rabattkoder & kampanjer. Detta innebär att vi fått möjlighet att förmedla unika erbjudanden på samtliga av våra marknadsföringskanaler. Vi använder oss främst av vår rabattsida Kampanjjakt.se, vår maildatabas samt sociala medier för få så bra spridning som möjligt och nå en större skara av nya kunder. Vi beräknar därmed att kunna öka försäljningen i samband med att vår egna exponering av Stayhard rabattkoder ökar.

 

Stayhard kundcase - rabattkoder & kampanjer

 

Vilka är Stayhard.se?

Stayhard har funnits på den svenska marknadens sedan 2005. De erbjuder ett stort sortiment av trendiga kläder för modemedvetna män. Utbudet består av kläder, accessoarer och skor från välkända varumärken. De har noggrant handplockat utbudet genom att följa de pågående modetrenderna. Sedan starten har konceptet varit uppskattat bland de svenska modelejonen och sidan har sett en kraftig tillväxt de senare åren.

Så arbetar vi för att öka vår försäljning

Marknadsföringen delas upp i flera olika delmoment där fokus alltid ligger på ett långsiktigt arbete med hemsidan där olika rabattkoder & kampanjer promotas. Dessa erbjudanden blir då tillgängliga för alla besökare och medlemmar som surfat in på Kampanjjakt.se. Då vi fått förtroendet att förmedla exklusiva rabatter har vi kunnat bygga upp ett beteende där nya kunder lockas över till butiken och på sikt blir trogna återkommande kunder till nätbutiken. Samtidigt som man siktas in sig på nya kunder är det även viktigt att erbjuda tidsbegränsade rabatter till befintliga kunder som inte finns tillgängliga på annat håll. I samband med att vi pushar rabatter på Kampanjjakt.se ser vi även till att lägga fokus på Facebook och maildatabasen där vi kan nå ännu fler medlemmar. Sedan tidigare har vi haft ett liknande upplägg där vi erbjudit Zoovillage rabatter till en större skala medlemmar vilket resulterade i ett rejält lyft för deras totala försäljning.

exempel på Stayhard rabatter

 

Framtida visioner & planer

Genom att ha ständiga samtal med Stayhard där vi planerar framtidens kampanjer har vi möjlighet att tillsammans styra upp ett bättre samarbete som gynnar både nätbutiken och medlemmarna. Vi fortsätter konstant att testa nya sätt att marknadsföra kampanjerna som vi erbjuder våra besökare/medlemmar.