Kundcase: Nelly.com

Kundprofil: Nelly.com

Vi hjälper Nelly.com att marknadsföra deras populära rabattkoder och kampanjer på samtliga av våra kanaler som består av vår sajt Kampanjjakt.se, vår FB-sida och via vår maildatabas med regelbundna mailutskick. På så sätt har vi lyckats öka försäljningen från Nelly mellan åren 2012-2013 och vi räknar med ytterligare ökningar av försäljningen under 2014.

 

Det här är Nelly.com

Nelly är marknadens ledande aktör inom mode online och har sedan starten 2003 inspirerat modemedvetna tjejer och killar i åldrarna 18-35 år. Sortimentet upppdateras dagligen med modebranschens senaste trender inom kläder, skor och accessoarer från 850 varumärken.

 

kundcase Nelly.com

 

Ökad försäljning via strategiska metoder

Marknadsföringen delades upp i olika delar som tidigare nämnt via Kampanjjakt.se, vår FB-kanal och via mailutskick till alla medlemmar. Huvudsakligt fokus har legat på hemsidan där vi presenterar aktuella Nelly rabattkoder och specialerbjudanden. Genom att erbjuda exklusiva koder och kampanjer till våra besökare under en lång period, har en trygghet gentemot butiken byggts upp och ett invant mönster skapats där nya kunder på sikt blir återkommande kunder tack vare våra erbjudanden. Även befintliga kunder motiveras till ytterligare shopping med vår exklusivitet av tillfälliga kampanjer som inte erbjuds någon annanstans. Kombinerat med mailutskick vid strategiskt utvalda tillfällen samt via vår Facebook-marknadsföring har vi kunnat nå ut till fler medlemmar och besökare än tidigare möjligt.

 

nelly rabatter kundcase

 

Framtidsplaner & långsiktiga mål

Målet är att öka försäljningen ytterligare till och för att göra det på bästa sätt har vi en öppen dialog med Nelly där vi diskuterar vidare utveckling för vårt samarbete i framtiden. Nya metoder för att förbättra marknadsföringen beprövas ständigt. Genom att exponera Nelly.com på startsidan under favoritbutiker, får de på så sätt extra exponering till både nya och befintliga kunder, som via ett klick får tillgång till butikens rabatter.