Kundcase: Lekmer

Lekmer: Leksaker från Sveriges största leksaksbutik online

På Lekmer.se finner du leksaker och kläder för barn och baby i alla åldrar. Man har genom åren växt till Sveriges största leksaksaffär på nätet och har idag det största sortimentet i branschen. Butiken kör själv ut massa kampanjer och erbjudanden ständig via e-post och andra kanaler som de har och när vi fick chansen att arbeta med Lekmer.se så ansåg vi att detta var ganska naturligt för oss.

 

Hur gör vi för att marknadsföra Lekmer idag ?

Leksaker är något som vi på PSD Media anser är en mycket rolig och givande produkt att marknadsföra. Alla barn blir ju överlyckliga utav att få den senaste leksaken ute på marknaden. Lekmer erbjuder det mesta inom leksaker och barnkläder från det hetaste varumärkena till miljömärkta produkter.

 

kundcase lekmer

 

Leksaker säljer i princip året om men den största och kraftigaste ruschen sker ju självklart under julen. Kampanjjakt har fått nöjet att erbjuda exklusiva rabattkoder för Lekmer vid olika tillfällen och självklart under högtiderna. I samband med när Lekmer går ut med egna kampanjer pushar vi även dem i våra egna kanaler så som vår hemsida, nyhetsbrev, facebook m.m för att maximera exponeringen och kampanjerna.

 

Hur skall vi ta detta samarbete vidare framöver ?

Detta år har vi även börjat satsa på kategorier och skall självklart ha med Lekmer på allt som har med leksaker och barnprodukter att göra i dessa kategorier. Vi anser att ett så pass starkt varumärke med ett enormt sortiment till oslagbara priser självklart skall vara ledande på vår site inom det segmentet. Vi kommer att fortsätta lyfta upp lekmer i våra interna och externa kanaler för att slå alla möjlig rekord det nästkomande året.

 

lekmerkundcase2