Kundcase: inkClub

Inkclub bläckpatroner och toners för alla skrivare!

InkClub erbjuder dig chansen att göra ett smartare val i din vardag oavsett om du är hemma eller på kontoret. Här kan du med några enkla knapptryck handla alla de små vardagliga prylar allt från bläckpatroner, toners till lampor och dammsugarpåsar. Man har funnits i branschen i många år men är idag en av dem största och ledande inom bläck och toners. Vi fick förtroendet att marknadsföra deras specialkampanjer för att ge extra dem ett extra tryck på försäljningen via vår site Kampanjjakt.se

 

kundcase inkclub

 

Hur gjorde vi för att marknadsföra en produkt efter behov ?

I början ansåg vi att det skulle bli en utmaning att pusha kampanjer för Inkclub.com just för att man köper inte färg till skrivaren impulsivt utan man gör ju det när färgen börjar ta slut och skrivaren säger till. Det vi gjorde annorlunda i detta fall var att istället bygga närvaro för Inkclub i vår databas genom att skicka ut nyhetsbrev om deras produkter och låga priser. Maximera exponeringen under en längre tid på siten och även i vår Facebook kanal. Samtidigt som vi tryckte ut deras kampanjer under högtider till max. Så som back to School, Black friday och självklart deras egna kraftiga kampanjer.

Efter en längre tid av detta beteende så var det en självklarhet för våra medlemmar och besökare att handla från Inkclub. Idag pushar vi självklart vår egna exklusiva rabattkod från Inkclub.

 

handla bläckpatroner hos Inkclub

 

Hur skall vi ta detta samarbete vidare framöver ?

Inkclub har gjort sitt sortiment större och erbjuder idag ett större utbud av produkter och inte bara bläckpatroner och toners som de en gång i tiden gjorde. Detta i sin tur ger oss en mycket större utsträckning av kategorier att marknadsföra vilket i sin tur genererar en större intressegrupp i form av konsumenter. Det vill skall göra i nästa steg är att kika närmare på produktkategorierna och börja presentera de konkurrenskraftiga produkterna för vår besökare!