Kundcase: eleven.se

Kundprofil: eleven.se

Tack vare ett långt givande samarbete har vi fått förtroende att vidare förmedla exklusiva rabattkoder & kampanjer till eleven.se. Vi har skräddarsytt olika lösningar till just elevens marknadföringsbehov beroende på säsong. Vi har t.ex. använt oss av unika lösningar på vår rabattsida Kampanjjakt.se, olika mailutskick enligt överenskommelse samt exponering i sociala medier. Under kommande säsong beräknas att öka omsättning för programmet med 20-30% årligen.

Vilka är eleven.se?

eleven.se är en av Nordens största skönhetsbutiker online och erbjuder parfym, make-up och hårvård till låga priser. Målsättningen är att kunna erbjuda en blandning av välkända varumärken samtidigt som man även får tillgång till flera nyheter i branschen. eleven.se har varit igång sedan 2004 och blev snabbt en ledande aktör inom branschen. De har även introducerat flera egna märken till sortimentet och fortsätter även att lansera mycket nytt i framtiden. De har även ensamrätt på flera märken som säljs på den Nordiska marknaden.

 

Samarbete med eleven.se

 

Så arbetade vi för att öka försäljningen

Vi på PSD Media siktar alltid på att bilda långvariga samarbeten som ger långvariga resultat. Målet är att driva trafik och försäljning till våra samarbetspartner som i processen även lyckas locka till sig framtida återkommande kunder. Vi brukar vanligtvis satsa på att selektera ut ett fåtal samarbetspartners till varje kategori för att kunna få fram bästa möjliga erbjudanden till våra medlemmar och besökare. Genom att promota eleven rabattkoder utöver hela vår rabattsida har vi kunnat stärka ett beteende bland våra besökare som i framtida besök väljer det utvalda varumärket i högre utsträckning.

 

Vi förmedlar rabattkoder till eleven.se

 

Framtida planer med eleven.se

Då vi har ett unikt samarbete med eleven.se kommer vi under kommande perioder att fortsätta satsa på att öka medvetenheten hos våra medlemmar gällandes de exklusiva rabatterna vi fått möjlighet att förmedla. Tack vare vår mångåriga erfarenhet att arbeta med rabattkoder och kampanjer till eleven.se har vi kunnat bygga vidare på gamla idéer och sett till att förbättra samarbetet för bägge parterna. I takt med att vi förbättrar våra egna kanaler och därmed ökar i antalet medlemmar & besökare som tar del av sidans innehåll har vi möjlighet att förbättra trafiken och försäljning rent allmänt för våra samarbetspartners.